Афилиейт програма на InstantLift.bg

InstantLift.bg

InstantLift.bg

InstantLift.bg е български уеб сайт, предлагащ крем против бръчки, който би трябвало да има почти моментален резултат. Продуктът им, а и уеб сайтът им, изглеждат стабилни и надеждни (поне на мен).

Публикували са резултати от клинични изледвания, както и видео клип показващ самото използване на продукта и неговите резултати. Дори забелязах и надписа Money Back, което означава, че обещават и връщане на парите. При какви точно условия не знам, вие можете да видите в техния сайт.

InstantLift.bg имат и партньорска програма, която ще разгледаме на бързо тук. Имайте предвид, че това са текущите условия и те може да бъдат променени без тази статия да бъде обновена.

Засичането на продажбите и посещенията става по стандартния начин – през партньорски линк. Създава се куки за 24 часа след посещението, така че ако човека не закупи моментално, а се върне до 24 часа, пак ще ви се отчете продажба.

Печалбата, която предлагат, се образува като сума от следните 3 неща: 5% от цената на продукта, 2 лева фиксирана сума на продукт и 1 стотинка на уникален клик. Попитах за повече информация и се оказва, че печалба ви се трупа дори и да нямате продадени продукти. Тогава се смята само стотинката на клик. Освен това 5-те процента се увеличават при продажба на повече продукти. Минималната сума за изплащане е 50 лева, а начините на плащане са PayPal и банков превод.

Аз лично не съм използвал тази афилиейт програма, тъй като нямам сайт с такава насоченост. Ще ви препоръчам да я използвате само ако имате добър процент женска аудитория и то на възраст. Може би ще е подходяща за сайтове на тема здраве, жени, дрехи, може би и клюки. Но все пак само предполагам, най-добре е вие сами да си тествате ако решите, че сайта ви е подходящ.

Comments are closed.