Чуждестранни Афилиейт Програми

Препоръчвам Tiande

В България влезе нова MLM компания, която предлага много продукти, безплатна регистрация и афилиейт линкове, което я превръща като цяло в афилиейт на много нива. Повече за Tiande може да прочетете на http://tian-de.bg, като там може и да се регистрирате безплатно.

Още

Афилиейт програма на Chitika

Chitika (да, току що ви пласирах партньорския си линк ) е PPC рекламна мрежа за сайтове на англисйки с трафик от Канада и САЩ. Тя показва реклами предимно на трафика от търсачките, като автоматично засича ключовата дума, която е търсена и показва реклами за нея.

Още

Хостинг афилиейт програма на HostGator

HostGator е доста известна чуждестранна хостинг компания, която хоства над 2.5 милиона сайта (към момента). Тяхната афилиейт програма е с доста висока комисионна.
Идеята е да препратите посетители през вашият афилиейт линк и когато те закупят

Още

Файл Хостинг Афилиейт Програма на SharingMatrix (FileSonic)

SharingMatrix (вече с нов сайт FileSonic) предлага безплатен файл хостинг и същевременно и афилиейт програма. Има много такива сайтове, но на мен лично този ми е любимият.
Идеята е да качите файлове при тях, да поставите линкове

Още

Афилиейт програма за Премиум WordPress Теми

Сайтът ElegantThemes предлага професионални WordPress теми на изключително добра цена.  Само срещу $39.95 на година получава достъп до всички теми изработени от дизайнера собственик. Когато направи нови

Още

Файл хостинг афилиейт програма на Hotfile.com

Hotfile.com предлага безплатен файл хостинг, като също има и афилиейт програма.
Идеята е да качите файлове при тях, след това да поставите линкове към тях на вашият сайт (примерно) и вашите посетители да свалят тези

Още

Афилиейт Програма за Безплатни Домейни тип CO.CC

Важно: Google премахна от своя индекс всички co.cc домейни! Това прави притежаването на такъв домейн почти безсмислено.
CO.CC предлагат безплатни и платени домейни

Още