Афилиейт програма на SuperHosting.bg

SuperHosting.bg

SuperHosting.bg

SuperHosting.bg предлага различни начини на партьорство, но ние ще разгледаме само един от тях понеже той най-много се доближава до представата ми за афилиейт програма. Информация за условията на партньорството можете да намерите на тази страница, като по-точно това, за което говорим, се показва като цъкнете на “Промо кодове” и още по-точно абзаца “Промо код с нисък процент отстъпка + комисионна”.

Идеята е вие да получите личен промо код, който да разпространявате и популяризирате. Когато някой използва този код за да закупи споделен хостинг, на вас ви се натрупва комисионна. Процентът на комисионната е различен за различните планове – можете да го видите най-долу в посочената страница.

Защо някой би използвал вашият промо код, питате вие. Ами защото с промо кода идва и отстъпка в определен процент, който се договаря между вас и суперхостинг.бг. Общо взето такива са условията в момента, но в бъдеще може и да се променят (така че може тази статия да е с некоректна информация).

2 Коментара

  1. Искрен Цветков

    Здравейте,
    Получих промо код *премахнат* . Искам да получа и банер код свързан а моя акаунт ( *премахнат* ). Аз ползвам услугата без намалените проценти . Ако имам клиенти които искат да ползват услугите хостинг и домейн , какви документи трябва да ми представят ? И аз съответно да ви ги препратя с текст на имейла промо код *премахнат* ! Така ли? И как точно мислите да се фактурира !!! След 30 дни?
    Поздрави

  2. Тези неща трябва да попитате SuperHosting.bg. В техния сайт ще намерите начин за връзка.